HARU NO KAZE GO AWAKOKU HIKARINOMIYA

Dit is onze HARUKA geboren op 18 januari 2015 en geïmporteerd van Japan. Haruka heeft een bijzonder vriendelijk karakter, is sociaal met alle honden en loopt gewoon los in het twiske met mijn Shibas. Haar karakter is eerder uitzonderlijk dan normaal voor een Akita. Haruka heeft haar gezondheids testen gehad en superblij dat deze perfect zijn! HD-A ( HD= heupdysplasie), patella ( = knieen ) graad 0/0  en vrij van erfelijke oogziekten. Haruka heeft DNA + genetic diversity profiel ( NCD46396) en ze is geen drager van langhaar gen.

Haruka doet het geweldig op de shows en ze is een prachtige rasvertegenwoordigster en heeft  al veel titels op haar naam staan: Nederlands jeugdkampioen 2015, Jeugdwinster + Winster 2015 , Clubwinnaar 2016 , Benelux Winster Luxemburg 2016, Benelux Winster Nederland 2017.

Haruka is ook: Nederlands, Duits, luxemburgs, Deens en Internationaal kampioen en dit allemaal met de leeftijd van 3 jaar, ze is gewoon een TOPPERTJE..:-)

Met haar laatste shows 23-24-25 november 2018 is ze Kroatisch kampioen geworden. De eerste 2 dagen verloor ze van haar dochter Maru en op de laatste dag werd ze beste van het ras.

  • 2de dag van de show in Bleiswijk 8 november 2015 deed Haruka het nog beter door BESTE VAN HET RAS te worden !!

  • Dit is de BOB ( beste van het ras) foto gemaakt op de show in Bleiswijk.

  • De Hollandcup gehouden op 11 december 2015 in de RAI te Amsterdam en wederom werd Haruka daar beste teef met het CAC. Hiermee is ze ook Nederlands jeugdkampioen 2015 geworden..:-)

  • Haruka 5 maanden oud

  • Eerste show van Haruka in Maastricht waar ze beste puppy van het ras werd.

  • Eerste keer dat Haruka in de jeugdklas uitkwam op de show in Bleiswijk 7 november 2015. Haruka werd gelijk beste teef met het CAC....